Τα μαθήματα Βυζαντινής Αγιογραφίας, για τη νέα περίοδο 2019 – 2020, παραδίδονται στο Πνευματικό Κέντρο (Θησείου 6) του ιερού μας Ναού κάθε Πέμπτη 18:00 – 20:30 και ξεκινούν αρχές Οκτωβρίου.

Απευθύνονται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους μαθητές, οι οποίοι θέλουν να διδαχθούν, να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να βελτιώσουν τις τεχνικές τους στην τέχνη της Αγιογραφίας. 

Δάσκαλος είναι ο Αγιογράφος κ. Ευάγγελος Βαρδαβάκης. Ο κ. Ευάγγελος Βαρδαβάκης, είναι απόφοιτος του τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου με ειδίκευση στη συντήρηση έργων τέχνης. Διδάχθηκε την τέχνη της αγιογραφίας στη σχολή αγιογραφίας του ιερού ναού Αγ. Γερασίμου Ιλισίων. Από το 1996 έως σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με την αγιογραφία ενώ παράλληλα εργάστηκε ως συντηρητής έργων τέχνης (συντηρητής πέτρας) στην 1 η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, στην Ιερά Μονή Δαφνίου Αττικής. Έχει μελετήσει την Κρητική και την Μακεδονική σχολή και έχει συνεργαστεί με τους αγιογράφους Νικόλαο Βλαχογιάννη και Δημήτριο Τσιάντα. Δουλειές του βρίσκονται σε ιερούς ναούς των Αθηνών  καθώς επίσης και σε πολλές ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και την Αμερική. Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Αγιογράφων και έχει συμμετάσχει στις εκθέσεις αγιογραφίας  ‘’Εικόνων Τέχνη 2007’’, ‘’Gordon gallery – Ιρλανδία 2008’’ και σε πολλές άλλες.

Στα μαθήματα μπορούν να συμμετάσχουν άτομα από την ηλικία των 12 ετών και άνω.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2109802260 και 6938308943.