Τα μαθήματα Αγιογραφίας, για τη χρονική περίοδο 2022 – 2023, παραδίδονται στο Πνευματικό Κέντρο (Θησείου 6) του ιερού μας Ναού κάθε Πέμπτη 18:00 – 21:00 και ξεκινούν αρχές Οκτωβρίου. Στα μαθήματα μπορούν να συμμετάσχουν άτομα από την ηλικία των 12 ετών και άνω.

Η πρώτη συνάντηση για φέτος θα γίνει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 στις 18:00.

Τα μαθήματα απευθύνονται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους. Σε όσους, δηλαδή, θέλουν να διδαχθούν, να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να βελτιώσουν τις τεχνικές τους στην τέχνη της βυζαντινής Αγιογραφίας. 

Δάσκαλος είναι ο Αγιογράφος κ. Ευάγγελος Βαρδαβάκης. Ο κ. Βαρδαβάκης, είναι απόφοιτος του τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου με ειδίκευση στη συντήρηση έργων τέχνης. Σχεδόν τριάντα χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τη ζωγραφική των εικόνων.

Επίσης, έχει εργαστεί και ως συντηρητής έργων τέχνης (συντηρητής πέτρας) στην 1η  Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, στην Ιερά Μονή Δαφνίου Αττικής.

Έχει εντρυφήσει στην Κρητική και τη Μακεδονική Σχολή και έχει συνεργαστεί με τους αγιογράφους Νικόλαο Βλαχογιάννη και Δημήτριο Τσιάντα.

Έργα του βρίσκονται σε ιερούς ναούς των Αθηνών,  καθώς επίσης και σε πολλές ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Αγιογράφων και έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις αγιογραφίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2109802260 και 6938308943.