Εορτή λήξης Κατηχητικών Σχολείων 2017-18

 

 

Το απόγευμα της Κυριακής 10 Ιουνίου 2018, τα παιδιά όλων των βαθμίδων των κατηχητικών σχολείων της ενορίας μας είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν τη λήξη της φετινής κατηχητικής χρονιάς σε μία πρωτότυπη συνάντηση.

Με τη χάρη του Θεού, τη σκέπη του Αγίου Νικολάου και τη βοήθεια των στελεχών νεότητας της ενορίας μας, αλλά και της Μητρόπολης, τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα γεμάτο παιχνίδια και ομαδικές δραστηριότητες για όλους.

Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν η ευκαιρία συμμετοχής της κάθε οικογένειας και τα παιδιά να έχουν τους γονείς τους σε ρόλο συμπαίκτη. Πράγματι, τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά, ευχαριστήθηκαν όλες τις δραστηριότητες και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.  Παρά δε το ψιλόβροχο που επικρατούσε σε κάποιες στιγμές, ο ενθουσιασμός και η χαρά ήταν τόση που το παιχνίδι συνεχιζόταν με αμείωτη ένταση!

Αυτή η όμορφη συνάντηση, μας έδωσε την ευκαιρία να ζήσουμε τη ζωή της ενορίας από μία άλλη πλευρά.

Στο τέλος των παιχνιδιών, ο π. Χρυσόστομος και οι εθελόντριες κυρίες του ιερού Ναού είχαν ετοιμάσει για όλους όμορφα εδέσματα και δροσερά αναψυκτικά.

Η βραδιά τελείωσε ευχαριστιακά προς τον Θεό Πατέρα μας και όλοι δώσαμε ραντεβού για την επόμενη κατηχητική και ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενη χρονιά!