Δεν υπάρχουν σχόλια

Λήξη κατηχητικών Σχολείων (2019 – 2020)

Με τη βοήθεια του Θεού ολοκληρώθηκε η κατηχητική μας χρονιά. Μια χρονιά ομολογουμένως δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους και για όλα. Δυστυχώς, η πανδημία του κορωνοϊού δεν άφησε ανεπηρέαστο και το διδακτικό έργο της Εκκλησίας.

Δεν το βάλαμε, όμως, κάτω! Και τα μαθήματα συνεχίστηκαν και η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας της κυριακάτικης θείας Λειτουργίας, σήμερα 28 Ιουνίου. Έστω και πιο λιτά σε σχέση με τις προηγούμενες εκδηλώσεις μας. Παρόλα αυτά, και τα κεράσματα ήταν άφθονα, και δώρα μοιράστηκαν, και πολλές ευχές ανταλλάχθηκαν για ένα όμορφο καλοκαίρι.

Πλούσια ήταν και η χαρά των παιδιών μας. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Γιατί η χαρά αυτή είναι που μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε. Να συνεχίσουμε για τα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον, όχι μόνο της πατρίδας μας, αλλά και της Εκκλησίας μας.

Θερμές ευχαριστίες στους γονείς που εμπιστεύθηκαν, για άλλη μία χρονιά, το Κατηχητικό του ιερού μας Ναού. Πολλές ευχαριστίες, επίσης, στους Κατηχητές μας, που θυσίασαν τον προσωπικό τους χρόνο και ασχολήθηκαν με το υψηλό ιεραποστολικό έργο της Εκκλησίας. Ευχαριστίες προς όλους εκείνους, που στήριξαν και στηρίζουν με κάθε τρόπο τις ποικίλες δραστηριότητες της Ενορίας μας.

Με τις πρεσβείες των τριών αγίων μας, Νικολάου, Γεωργίου και Αναστασίου, να έχουμε όλοι μας υγεία πνευματική και σωματική.

Τα καλύτερα έρχονται!

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!!!