Δεν υπάρχουν σχόλια

Λήξη κατηχητικής χρονιάς

Την τελευταία Κυριακή του Πεντηκοσταρίου (Κυριακή των Αγίων Πάντων) στις 19 Ιουνίου, συγκεντρώθηκαν άπαντα τα παιδιά του κατηχητικού της ενορίας μας, ώστε να κλείσει και επίσημα η φετινή χρονιά με άφθονο παιχνίδι, τρέξιμο, γέλια και μπόλικη παρέα.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, οι οικογένειες ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται στον αύλειο χώρο του Ναού μας. Αφού χωρίστηκαν σε μικρές ομάδες άρχισαν να κινούνται κυκλικά στον φιλόξενο και καταπράσινο, αίθριο χώρο του Αγίου Νικολάου.

Μικροί σταθμοί με ερωτήσεις γνώσεων, σκυταλοδρομίες, κουίζ και παντομίμα, ήταν κάποιες από τις δραστηριότητες που απόλαυσαν τα παιδιά μας μαζί με τους γονείς τους.

Μετά από σχεδόν μία ώρα δράσης και παιχνιδιού βγάλαμε όλοι την αναμνηστική μας φωτογραφία, προσφέρθηκαν δώρα στα παιδιά, ακολούθησε κέρασμα για μικρούς και μεγάλους και ανταλλάξαμε ευχές για καλό καλοκαίρι.

Κλείνοντας, οφείλουμε θερμές ευχαριστίες προς όλες τις κατηχήτριες και τους κατηχητές του Ναού μας, οι οποίοι αφιερώνοντας κόπο, χρόνο μα και μεράκι συνέβαλαν στην επιτυχία, όχι μόνο της χθεσινής εκδήλωσης, αλλά και όλης της κατηχητικής χρονιάς, καθώς επίσης και στους γονείς των παιδιών μας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους.

Ευχαριστούμε θερμά και τον εφημέριο του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Αλίμου, τον π. Χρυσόστομο Γκλίβα, που παραμένει το στήριγμα και ο εμψυχωτής για κάθε ενορίτη και απλό προσκυνητή.

Και του χρόνου με τις πρεσβείες του Αγίου Νικολάου!

Προσθήκη σχολίου