Δεν υπάρχουν σχόλια

DRAG XMAS: «Χριστουγεννιάτικη» εκδήλωση με ανάγνωση παραμυθιών από Drag Queens με κρατικές «ευλογίες»

Όταν σου χώνουν κάτι από το στόμα με το ζόρι για να το καταπιείς, το σώμα αντιδρά με διάθεση για εμετό. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τον «πολιτικά ορθό λόγο» περί σεξουαλικού προσανατολισμού, που ασπάζονται όλα τα κόμματα του «ουράνιου τόξου», ανεξαρτήτου υποτιθέμενης ιδεολογίας, υπηρετώντας τα σχέδια της Παγκόσμιας Τάξης ή μάλλον… Αταξίας και Χάους;

Το χειρότερο όμως είναι ότι βάζουν χέρι στα παιδιά, μικρής και τρυφερής ηλικίας που κανονικά θα έπρεπε να διατηρούν την αθωότητα τους, και όχι να την χάνουν από τα δύο τους χρόνια.

Έτσι ως εμετική μπορεί να χαρακτηριστεί η νέα εκδήλωση που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, «ΜΕ THN ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ»,  δηλαδή κρατικός οργανισμός. Το ορθογραφικό λάθος δεν είναι δικό μας, αλλά δικό τους, από… την πολλή εκπαίδευση.

Μάλιστα, στην εκδήλωση – γίνεται με αφορμή της γέννησης του Θεανθρώπου, η οποία έγινε κατόπιν αμόλυντης σύλληψης, και με τον Χριστό να παραμένει επίσης άγαμος μέχρι τα 33 του χρόνια όποτε και τον εσταύρωσαν, αφού ωστόσο πρώτα ευλόγησε τον γάμο μεταξύ ανδρός και γυναικός – οι Drag Queens θα αναγνώσουν παραμύθι με τίτλο, «Η DRAG QUEEN ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ».

Γιατί… δεν ξέρω αν το ξέρετε, αλλά τα Χριστούγεννα κινδύνευαν, και αυτές ήρθαν τώρα να τα «σώσουν»!

Από που πηγάζει η ετυμολογία Drag Queen; Μια λαϊκή ετυμολογία είναι ότι το drag είναι ένα αρκτικόλεξο του «Dressed Resembling A Girl». Αλλά το drag ως ρήμα, σημαίνει και σέρνω με το ζόρι, που ταιριάζει απόλυτα στην με το ζόρι κατρακύλα που θέλουν να σύρουν τις κοινωνίες και τις οικογένειες.

Το βάρος πλέον πέφτει στους γονείς, αφού η εκπαίδευση βρίσκεται υπό κατοχή: SOSτε τα παιδιά!

Η ανακοίνωση:

ΤΟ THESSALONIKI PRIDE ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΜΕ THN ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 12 ΧΡΟΝΩΝ.

ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟ DRAG QUEENS ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ “Η DRAG QUEEN ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ” ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.

ΟΙ DRAG QUEEN ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΦΥΛΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

Η ΔΡΑΣΗ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕΡΑΠΑΙΖΕΙΝ.

Πηγή: antimedia.gr

Προσθήκη σχολίου