Δεν υπάρχουν σχόλια

Λήξη Κατηχητικών 2022-23

Για μία ακόμη χρονιά, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, όλα τα παιδιά του κατηχητικού της ενορίας μας, συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του Ναού μας για να λήξει επισήμως και η φετινή κατηχητική χρονιά με άφθονο παιχνίδι, γέλιο, παρέα και φυσικά το απαραίτητο κέρασμα.

Αφότου οι οικογένειες συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα και τα παιδιά μας χωρίστηκαν σε μικρές ομάδες, άρχισαν κυκλικά να συμμετέχουν σε μια πληθώρα παιχνιδιών και δραστηριοτήτων, όπως τρίλιζα γνώσεων, γρήγορο χτίσιμο πύργων με jenga, κουταλοδρομίες, παιχνίδια με νερό και άλλα πολλά.

Ο χτύπος της καμπάνας συνόδευε τις αλλαγές των δραστηριοτήτων και περίπου 45 λεπτά μετά την έναρξη, ήχησε για μια τελευταία φορά, ώστε να σημάνει τη λήξη του παιχνιδιού.

Ακολούθησε η καθιερωμένη αναμνηστική μας φωτογραφία, ενώ προσφέρθηκαν δώρα στα παιδιά και ακολούθησε κέρασμα για μικρούς και μεγάλους, ανταλλάσσοντας ευχές για καλό καλοκαίρι.

Κλείνοντας, οφείλουμε θερμές ευχαριστίες προς όλες τις κατηχήτριες και τους κατηχητές του Ναού μας, οι οποίοι αφιερώνοντας κόπο, χρόνο μα και μεράκι συνέβαλαν στην επιτυχία, όχι μόνο της χθεσινής εκδήλωσης, αλλά και όλης της κατηχητικής χρονιάς, καθώς επίσης και στους γονείς των παιδιών μας για την εμπιστοσύνη και τη διαρκή τους στήριξη!

Ευχαριστούμε θερμά και τους εφημερίους του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Αλίμου, τον προϊστάμενο π. Χρυσόστομο Γκλίβα και τον συνεφημέριό του π. Μάριο Τζουτζά, οι οποίοι αποτελούν το πνευματικό και ακούραστο στήριγμα κάθε ενορίτη και προσκυνητή του Ναού μας!

Και του χρόνου με τις πρεσβείες του Αγίου Νικολάου!

Ευλογημένο καλοκαίρι!

Προσθήκη σχολίου